Sista helgen..

Jaha då börjar sista helgen, här i sundsvall för det här året, att lida mot sitt slut. Har varit en mkt trevlig helg faktiskt. I lördags så knallade vi omkring på stan utan o köpa en ända julklapp, käkade på McDonalds osså, så fick ut nått gott av det hela. Sen så tillverkade jag o gulldén en julskinka.. =) Tyvärr så tog jag inget foto på den.. Den blev supergod! Så åt jag, gulldén o charlotte julskink smörgås o drack glögg hela kvällen. Såg på Shrek osså.. d

Idag har det varit ganska så lugnt o slappt.. Jobbat några timmar.. Promenerat lite.. Sett på förbaskad fotboll som inte gick som jag ville... Sett på film med Charlotte, såg på Stardust. Den var väldigt bra!! Rekommenderas!

Tog lite bilder när jag var ute o gick..
     




Julbord..

Lite musik medans ni läser kanske..

Tryck på din lilla play knappen.. nere till vänster..


Idag har man varit på julbord med grabbarna o tjejen på jobbet..
Det var helt sjukt gott alltså!!! Folk var som tokiga.. Slängde sig efter köttbullarna osv..
Har ni sett sunes jul ?? När dem ska äta jul bordet.. Ungefär så...
Men sa jag att det var sjukt gott också eller ?? Har nog aldrig ätit så mkt i hela mitt liv tror jag..
Jag har ätit mkt men inte så här mkt, var ju att jag nästan spydde alltså.. Helt sjukt !!!
Tack så mkt Jens o Anneli för att ni bjöd på julmaten.

Här kommer lite bilder..


Gulldén o jag.. Per o Jens Jimmy o Robin Anneli o Peter


O nu lite senare.. ...




Detta är en bild tagen från resturangen ner över stan..

På andra sidan där, där lampor går upp, där bor jag typ...



För alla er som inte har sett på Sunes jul, världens bästa julkalender, här är första avsnittet.

Sjukt innebandy mål...

Lite sjukt innebandy mål detta.. Ganska så snyggt..

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/film.asp



Eller är det här gamla målet snyggare kanske..


Alexander Nede AIK


Det är ju inte så himla speciellt att man kan göra zorro med klubban sådär nu för tiden.. Inte för att jag kan det, men vet o har sett många som kan det. Men att göra det i match situation är nåt helt annat!!

Vilket mål är snyggast? Vet ni nåt snyggare mål? Mitt kanske i nån cup för länge sen i Västervik i numerärt underläge.........  =)


Hej mitt vinterland..

Mitt vinterland, nu är jag här....
Nu har det kommit mer snö här, o då är det ju så fint här..

Titta så fint vi har det i området!










btw
Nån som kommer ihåg denna.. =)


LUGN

Helgen kan sammanfattas med ett ord, LUGN..
Igår så gjorde jag inte mkt alls, låg mest i soffan o glodde på skidor. Det är härligt med skidsäsong! Vakna till vid tio, gå upp ta med sig täcket, lägga sig i soffan o slå på skidor på tvn.. Sen lite kaffe o så ligger man där o myser i flera timmar. Det är underbart med vintern. Senare på efm så gick jag faktiskt o jobbade i några timmar. Hade inte så mkt för mig så behövde göra lite saker på jobbet ändå. Sen runt sex så knallade jag hem för att fixa med maten, kyckling i ugn och pommes, det var smarrigt värre. Senare på kvällen fick jag förfrågan av Charlotte om jag kunde köra ner henne o hennes vänner ner till krogen lite senare.. Själklart gjorde jag  det! Hämtade också Charlotte på natten runt 0230 sen, så att hon kom hem lugnt o säkert..

Idag har det varit ungefär detsamma som stått på programmet. Dricker lite glögg o äter pepparkakor nu! Fotbollen snurrar på tvn, men funderar om jag ska se nån film istället.. Apropå film, ikväll är det den super braiga filmen på tv! Kanal 5 klockan 2000 - Love Actually. Den är ju bara sååååååååå bra! Hoppas bara att jag lyckas få med mig nån att se den med.. Nån som är intresserad ??

Snögumman är borta..

Jaha då var det slut på det roliga.. Idag så rasade hon till slut ihop av värme slag.. Fem plusgrader blev tydligen för mkt för stackare gumman. Så tyvärr nu är den sagan slut. Vad ska jag skriva om nu då? Får väl försöka skriva om mig själv igen då.. hm.. Men om ni har förslag på vad jag ska skriva om så delge gärna med mig..



Här mås det inte alls bra, ni ser ju hur smal hon har blivit..



O här har hon rasat samman.. May you rest in peace..

Premiären..

Som ni märkt så ligger snögubbe bygget på is lite granna.. men nu har det kommit en massa snö, så vår gumma har nästan fått kjol ser det ut som.. har väl kommit nästan 20 cm snö nu..

Så idag har man haft sin skid premiär! Sex km slutade det på.. Tog några vrav runt sjön, men tyvärr så hade dem inte alls spårat runt.. Vilket var trist, dem hade dock kört en del med skoter runt, så det gick att åka.. Eftersom jag inte har några skidor själv så fick jag låna ett par av Jimmy. Jag var dock lite för tung för dem skidorna, så att fästet tog i nästan hela tiden.. Men det var bara att ta i mer då... =) Har också varit på gymmet imorre kl 0930 vilket var mkt skönt.. Jag var helt själv där.. Gymmade också igår kväll.. Kan det bli bättre, gud vad härligt det är att träna alltså! Imorrn ska det bli några plusgrader, men kanske kan åka skidor iaf.. Kan bli tungt dock, men 9 km kanske?

Nu är det hockey kväll på kanal nio, som visar Djurgården - Timrå, och efter det NHL hockey med Ottawa - NY Rangers.. Som kan vara trevligt att se.. Dock så är det väldigt ensamt här.. Lite kaffe o sen ner i soffan..