Glömde..

Glömde dagens leende, som faktiskt är hela helgens leende..

Helgens leende: "Jag köpte grädde med mig hem...."

Premiär imorrn !

Måste bara lägga till en sak.. Imorrn så har innebandyns högsta serie premiär,
som nu heter Superligan..
Alltsammans sänds i tv4 sport, som kommer att sända en match varje måndag, varje vecka!
Då vet ni vad jag gör klockan 20 varje måndag kväll framöver..  Dalen - Täby imorrn.. Ska bli kul att se..

image8

Tuuuung dag...

Vaknade runt elva med sån jävulsk huvudvärk.. Bankade i skallen som en blås fisk i dem norska fjällen.. Suck tänkte jag.. O nästa överaskning kom, nu hade jag inget kaffe hemma heller.. Va fan ! Så då får man gå till ica, det är skönt då får man lite frisk luft o då kanske huvud banket går över.. Så fick jag prata lite med gullden osså.. =)

Men huvudvärken gick inte över.. Så idag har jag inte lyft ett handtag.. Legat framför tvn o tittat på fotboll, helt ointressant.. Varvat med att spela Medieval 2 Total War på datorn.. Går ganska bra, men dem där danskarna är alldeles för krigs lystna..

Nu ska jag försöka att städa lite..

Ärlighet..

Såhär på lördagen när man inte gör så mkt, mest slöar hela tiden, så hinner det snurra en del tankar genom skallen.. Jag har alltid gått efter måttet att ärlighet är alltid bäst! Även fast jag kanske inte är hundra procent ärlig hela tiden, ( finns det nån som är det ) så försöker jag att vara det.. Är alltid bättre att allt kommer fram, eller ?? Kan man vara för ärlig? Jag anser att man kanske sårar nån nu när man kanske är ärlig, men i längden så är det ju ändå bra att man berättar.. Detta är nu inte nåt som har hänt utan mer bara tankar som snurrar i min skalle.. Vad tycker ni ?

En vän berättade att dennes förhållande tog slut tack var att den personen var FÖR ärlig hela tiden.. Varför skulle det vara ett hinder. Kan inte se något som skulle vara nåt problem där.. Hur kan man begära nånting annat av en medmänniska än att den inte är ärlig, förstår inte.. Motsatsen ger ju så extremt mkt beskymmer! Om ni vet något som skulle kunna vara dumt att vara ärlig om så snälla berätta!

Så har man ju det här som kallas vita lögner.. Vad är det? Lögner som inte är så farliga att ljuga om ?? Säger vem ?? O om vita lögner är okej, var dras gränsen för en vit lögn? Sunt förnuft kanske? Ja men varför kan man då inte säga som det är på direkten? O varför heter det vit lögn? Vad är motsatsen då? Färgad... usch!

Sist men inte minst så har vi ju det här med att låta bli att berätta något.. -"Varför sa du inget för?" -"Du frågade ju inte.." Är det samma som en vit lögn eller är det en dålig lögn.. Vad säger folket ???

Jag säger: Ärlighet varar längst !!! I alla väder!!! Regn som snö..

Veckorna bara rinner iväg..

Så var en ny arbetsvecka slut.. Det går så himla fort alltså! En tredjedel av min praktik har nu gått.. Usch, känns som att man inte alls har hunnit med så mkt som man skulle vilja.. Den här veckan har verkligen gått trögt, har inte alls gått o programmera. Helt stopp i skallen alltså, hände ingenting. Men idag lossnade lite, fick lite små saker att fungera som jag ville. Men fortfarande mkt kvar att göra..

Trött och besviken jag blir på en del som har så svårt att bete sig som vettiga människor alltså.. Ständigt så blir man besviken på en del. Men vad ska man göra, då vet man ju var man har dem.... Suck.. Men är aldrig trevligt att bli besviken om och om igen. Life goes on...

Har man gjort på sistone då ? Inte mkt jobbar o tränar på gymmet som vanligt.. Kört hårt den här veckan har jag.. =)

Nu så här på kvällen så har jag o Charlotte umgåtts lite, köpt lite smarrig mat och sett på tv.. Blev egen gjorda potatis klyftor och grillad entrécote. Var jättegott ! Som efterrätt då åt vi kladdkaka med grädde.. Synda lite där.. ;P
Tack för en trevlig kväll Charlotte! Du är den bästaste!!! =)

Vad ska man annars göra i hegen då? Ja jag vet inte riktigt, ta det lugnt kanske.. Lyssna på Lasse Winnerbäcks senaste album.. Som jag tro det eller ej, har köpt! Helt suveränt bra!!


Nu ska jag nog sova lite.. En hel helg framför mig där jag inte ska göra ett dugg..

Dagens leende: Att få umgås med Charlotte.. Jag är glad att jag får lära känna dig!

Gnatt allihopa..

Händer inte mkt med livet...

Nej det gör verkligen inte det.. Jobbar o står i, dagarna i ända.. Sen så bär det av till gymmet efter jobbet. Efter det så åkte jag o charlotte o handlade en hel del mat.. Jag handlade för nästan 500 spänn.. Alltid härligt när man har fått pengar.. Idag så blev det cykel till gymmet o sen så full fart hem! Tungt öppför hela vägen nästan.. Men var skönt!
Nu så här på kvällen så är det bara lugnt o skönt..
Skulle eventuellt ha gått o sett på ifk norrköping idag när dem kom hit till sundsvall.. Men tur var väl att jag inte gjorde det. Eftersom att dem redan är klara för allsvenkan nästa år, så var dem inte direkt på spel humör.. Sundsvall vann med 3-0. Det tycker jag är bra, för att om sundsvall också går upp till nästa säsong, så kan jag gå o se allsvensk fotboll här uppe.. =). Måste bara hitta nån att gå med ju.. ;P

Nu ska jag betala räkningar.. :(

Dagens leende: Mitt jobb.. Är en väldigt roligt varje dag på jobbet..

Hej svejs banan swish..

IFK NORRKÖPING TILLBAKA IGEN !!

Idag är det bara IFK Norrköping som hyllas!!
Idag blev dem klara för allsvenskan nästa säsong utan att ens spela.. På onsdag kommer dem hit till Sundsvall o spelar ! Nån som vill följa med o se den med mig ??? Grattis Peking !!

Annars har det verkligen inte hänt så mkt.. Jo i sportens värld.. Stort stockholm derby mellan AIK - Djurgården som kan avgöra guldstriden.. Matchen slutade 1-1.
Så var det också elitserie premiär i ishockey.. Timrå fick spö av Linköping, Hahahhha =)

Vad har hänt annars idag då? Inte ett dugg faktiskt. Jobbat som vanligt. Täcknat 100 mbit internet abbonemang.. ;P

Men som sagt idag är det bara Peking som gäller !!


image7



Kan helgen ha blivit bättre ??

Klart den hade kunnat det.. Men inte mkt bättre!

Har haf t en helt fantastisk helg! Igår så kom två polare samt cina som jag berättat om tidigare..
Allt började under lördags morgonen när Cina ringde o sa att hon stod utanför o frågade om jag kunde komma o öppna dörren.. Smått chockad så gjorde jag det, sen så ramlade en efter en in hemma hos mig.. Till slut så satt vi allihopa hemma hos mig o drack kaffe o pratade om allt mellan jorden o månen. Efter nån/några timmar så började det kurra i magen hos många, då promenerade vi ner på stan för att ta oss nått att äta. Mötte upp Vedran, Max och jimmy nere på stan sen blev det mat. Blev KebabPalatset eller vad det nu hette.. Sen så vandrade vi runt lite på stan innan vi alla åkte hem, (utom jag o gullden som gick hem) =). Väl hemma så korkades ölen vi hade inhandlat upp o PS3:an plockades fram efter några matcher Wii sports. Sen så fortsatte kvällen på samma sätt hel kvällen.. Spel, öl, lego, gott sällskap o massa skratt.. Guuud så roligt vi hade! Tekken turnering spelade vi tex.. Vedran vann som vanligt, han vinner jämt.. Jag blev utslagen i kvartsfinal mot Anneli som sen kom tvåa, ganska nöjd.. =) Sen så var det spel och öl som gällde hela natten lång..

image3
Gullden bygger ihop sin x-wing..

image5
Färdig.. =)

image4
Max, Gullden, Robin och Peter..


ingenting, sen kom ingenting.. . lalallalllallalalalallalalla.. Kents nya låt är ju bara helt enkelt suverän !!! =)
Men iaf..


När Max hade åkt hem imorrse, (ja han sov här på soffan..), så började jag brygga kaffe.. Tittade ner på sjön o tänkte guud så fin morgon det är, man kanske skulle ta o gå en promenix.. Två minuter senare när jag satt vid min dator så skrev Charlotte på msn: promenad runt sjön ? =)
Javisst sa jag, så efter kaffet så promenerade jag o Charlotte två varv runt sjön..

image6
Så fint här runt sjön det är..


Sen så tog man det bara lugnt ett tag sen runt fem så stack jag, Charlotte, Anneli och Jens ner till Ego (gymmet) o tog oss ett pass.. Blev biceps idag.. Najs. .

Efter det så lyxade vi till det o handlade kina mat på vägen hem, så satt vi hemma hos Jens o Anneli o vräkte i oss.. Sikken helg det varit alltså.. Sån man minns o kommer ihåg..

Charlotte, Anneli, Jens, Gullden, Peter, Robin, Max, Vedran, Cina, Jimmy..
TACK FÖR EN ALLDELES FÖRTRÄFFLIG HELG !!!

Dagens leende: Greg Giraldo - Comedy Central.. Hahahhahahhahaha

Nu ska jag slappa i soffan... Ha D

Då är äntligen helgen här !

Har varit en lååång dag idag.. Jobb jobb jobb, rädda katt i träd, jobb jobb..
Men sen så blev klockan äntligen 17 o helgen började.. Finally!

Har fått reda på att min vän inte kommer förrän imorgon. Då kommer det fler kompisar från skolan. Förutom Max, så kommer också Vedran och Cina.. Cina är kvinnan som gjorde att vi överlevde skoltiden på Powerhouse.
Hon jobbade i cafeterian under dem åren vi pluggade där.. Dem dyker alla upp imorgon! =)

Nu på kvällen har jag umgåtts med Charlotte, vi såg på idol åt mat, såg på "Arthur and the Minimoys", åt glass! Alltid lika trevligt att umgås med dig Charlotte! Mycket bra film var det faktiskt! Rekommenderas starkt!

Nu måste jag väl snart sova, varit en lång dag..

Dagens leende: Filmen "Arthur and the Minimoys".. Samt när jag läste Charlottes kommentar.. =)

Trevlig helg på er alla !

Hero of the day ..

Fredag idag jippi !

Har fått en sambo under helgen jag.. En kompis ringde igår o sa att han hade det struligt med tjejen hans, o frågade om han fick bo hos mig över helgen. O klart att han fick det !

På 10 rasten när Peter var hemma så såg han att det satt en katt o gnällde högt upp i ett träd.. Katten såg jätte rädd ut och det blåste ganska så mkt. Då ringde han till brandkåren o frågade vad han skulle göra.. Men dem hjälper ju inte till med sånt längre.. Dem gav honom numret till en klätter klubb som kanske kunde hjälpa, men inte det inte.. men tänkte han, att det löser nog katten själv, det brukar dem ju göra..
Sen på lunchen när vi var på väg hem så satt katt stackeren fortfarande kvar där.. :(
Så jag bestämde mig att klättra upp o hämta henne.. Hon var väl ett par meter upp så det blev lite klättra.. Men hon satt också ganska långt ut på en gren, så det komplicerade saker.. Jag håll mig till stammen o försökte att sträcka mig ut och ta katten i nack skinnet ( som katt mamman gör ), men hon håll så hårt med klorna så jag fick inte loss hon.. Så jag fick allt försöka ta mig ut till hon.. kom ut till hon o hamnade lite under hon, som jag ville.. Så tog jag henne under magen o lyfte henne, då släppte hon o satte sig på min axel.. Men hon ville inte sätta klorna i mig av nån konstig anledning så jag var tvungen att hålla henne med en hand.. Och det är inte så lätt att klättra med en hand ju.. Så jag fick allt lyfta ner henne på en annan gren, så klättrade jag dit o sen lyfta ner henne på en annan.. osv.. men sen längst ner på trädet så är det ju väldigt glest med grenar.. Där tänkta jag hoppa, men katten ville inte hoppa, så hon satte klorna i mitt ben som genväg o sen hoppade hon ner.. Hon var räddad !!!!
Jag kom också ner oskadd by the way.. :)

Så gick det till när jag räddade stackars Tindra!


image1


Så har jag gjort mitt för idag då..

Nu måste jag ta vara på lunchen..

Lugn dag..

Idag har det inte hänt speciellt mkt.. Jobbat som vanligt.. Mycket funderande läsande o grubblande på jobbet idag.. Måste komma på hur man ska lösa en sak på bästa sätt.

Efter jobbet så blev det en sväng till ica, men handlade inte.. Hängde bara med som sällskap. Nu under kvällen så har jag inte gjort ett dugg! Guud så skönt, kroppen behöver vila känner jag allt.. Tänkte att jag skulle ta en löpar runda, men struntade i det.

Polaren har köpt en Playstation 3 nu! Inte ett dugg avis är jag. JAG VILL OCKSÅ HA !


Dagens leende:  " I want to smile sometimes, but I cant change my face! "

Imorgon är det FREDAG !!!

Ang leende..

Vet inte om folk har missuppfattat mig angående det här med "Dagens leende" ..
Det är alltså saker som får mig att le..
Kan vara en fras nån säger, nån person som gör nåt skoj, nån film, solnedgången, en bra nyhet..
Allting är ur min tolkning.. Jag kanske inte förklarar helt hundra heller vad exakt det var som fick mig att le..
Det är lite mystik bakom.. Ofta så vet ju kanske personen i fråga ( om det nu är en person inblandad ) vad det handlar om, men kanske inte ni andra.. men det är det som är lite roligt tycker jag..

Nu är det lunch som gäller..

Onsdag som känns som en måndag..

Idag har varit en väldigt tung dag, väldigt trött när klockan ringde 0700..
Var väldigt seg på jobbet hela dagen fram till lunch nästan.. Kändes som att det var måndag..
På eftermiddagen så blev det ett två timmar långt möte, där det planerades, följdes upp o diskuterades mkt..
Kanske lite väl långt kanske..

Efter jobbet så blev det direkt iväg till gymmet.. Såååå skönt att vara igång igen!
Nästa vecka ska jag börja köra tungt! Idag blev det triceps, axlar och lite mage..

Sen så gick Charlotte o jag hem med våra cyklar, var trevligt o gå o pratas lite..
Tack Charlotte för att du  drar med mig till gymmet!

Nu när jag är hemma är klockan 20.40, och jag har mycket att stå i under kvällen..
Det ska duschas, lagas mat och hinnas ses på fotbollen.. hmm.. blir sen mat idag.. :P
Tänkte laga kokt potatis, köttbullar o gräddsås.. Glöm inte lingonsylten! =)

Var kul att se att det var så många som läste här igår.. Fortsätt med det !

Men nu måste jag sätta igång om jag ska hinna med allt innan klockan blir midnatt..

Dagens leende: Lina, you always make me smile.. Thank you !

Over and out !


Övertalnings kampanjen lyckad....

Hejsan!

Var inte igår.. Efter en hel del övertalande så har jag återupp tagit detta med att skriva blogg..
Vet inte vad det är som är intressant med mitt liv, för själv tycker jag ju inte att det händer speciellt mkt faktiskt..
Men men ska väl försöka att fylla ett par rader iaf om vad som händer här uppe i sundsvall..
Ryktet spred sig visst att jag skulle börja idag, för helt plötsligt så hade jag massa tittare på bloggen..

Så men iaf... .

Vad händer med mitt liv då ? Jo jag bor ju numer i Sundsvall för dem som inte vet det.. har bott här sen första juni.
Trivs alldeles förträffligt måste jag säga.. Bor i en lite etta lite utanför staden alldeles nära en sjö o en slalom backe.. ;P.
Om dagarna så gör jag min praktik som programmerare på ett litet företag.. Vi programmerar spel !
Och nån dag så kanske jag kommer att berätta hur mkt jobb som egentligen ligger bakom att göra ett spel..
Som många verkar tro så är det mest lek för oss.. Men det kan jag tala om att det är verkligen inte..
Väldigt mkt matte o fysik, tänkande o problem lösning som ingår faktiskt..

Men det är väldigt skoj! Trivs som haren i trädet ! Detta är det jag vill göra med livet.. O jag ångrar inte för en sekund att jag sa upp mig på fasta jobbet, sålde min inköpta lägenhet o flyttade 60 mil norrut.

Vad gör man i sundsvall då.. Jadu det undrar jag med.. har iaf införskaffat gymkort nu o har kommit igång ordentligt med träningen. Kör typ tre pass i veckan på gym och sen så försöker jag även springa 2 ggr i veckan..
Blir ju inte så mkt kondition nu när man sitter så still på jobbet.. Är inte riktigt van vid det..


Måste passa på att skriva en liten häsning också ..

Lina !!
Thank you for being there for me.. I really need you!
You are one of my closest friend and dont know what i would do without you there talking with me about anything. Thou we live so far apart im really glad you talk to me so often.
Hugs !

Nu så.. måste jag börja dona lite här.. Matchen börjar ju snart.. =)

Kommer varje ilägg försöka skriva nåt som fått mig o le under dagen..

Dagens leende: Charlotte.......