Uppe före tuppen..

Idag så var det dags för spinning igen! Charlotte skulle ha morgonpass klockan 7.. Då tänkte jag passa på o hänga på sådär innan jobbet.. Så vi bestämde igår att vi skulle gå bort, o träffas här utanför kl 0615.. När jag vaknade imorse, strax före sex, så var det fortfarande kolsvart ute osså var det nån minusgrad ute.. Tänkte, usha o gå i denna kyla.. Men pallrade mig ut runt 0615 tiden.. Där stod jag o väntade o väntade.. Ingen Charlotte.. Så smsade jag henne, kommer du nångång ?? Va, ska du med ? ringde hon o sa.. Hahhaha.. Skapligt missförstånd.. Så då var vi så sena så vi tog bilen iaf.. Väl där så väntade vi på dem andra som hade bokat tid för spinning pass.. Men inga dök upp, så då körde jag o Charlotte spinning själva.. Skapligt lyxigt med sin egen personliga spinning ledare... =) Var lite tungt o få igång kroppen så tidigt på morgonen... Men svettades väldigt mkt ändå sen när hjärtat väl var igång... Väldigt bra där! Sen full rulle hem, duscha, göra gröten o iväg till jobbet.. Havregryns gröt med mjölk, äpple o kanel.. Förövrigt Charlottes recept.. Blev riktigt gott faktiskt.. har haft lite svårt för havregryns gröt förut, men det här slukades ner..

Sen så har det väl inte hänt så mkt....... JOOOOO!

LINA har äntligen kommit hem!! Fantastiskt! Har saknat henne !!
Hon ringde på lunchen o berättade att hon var hemma nu.. Så skönt o höra hennes röst igen..

Va.. Vilka tjej kompisar jag har va! Ni gör livet så mkt lättare för mig tjejer.. Skulle inte klara mig utan er..

Nu ska det snart fixas med maten, kokt potatis o stekt fisk idag.. mumsigt..
Sen så ska jag väl försöka klara det där "Zelda - Twillight princess" snart osså !

Tjohosan !

Utmanad..

Här är reglerna:
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta sju sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

Charlotte utmanade mig så...

1. Jag trivs väldigt bra med mig själv som jag är..
2. Myser mkt hellre i soffan än hänger på krogen..
3. Gillar s.k "tjej filmer"
4. Har svårt för att bli kär.. (Eller träffat helt fel tjejer)
5. Tycker det är skönt o tömma sig helt när man tränar, när svetten bara forsar..
6. Har aldrig haft ett föhållande längre än 1½ år..
7. Dröm jobbet i sjuan var "programmerare".......

Det tog mig nästan en timme att sammanställa denna lista..


Meeen jag utmanar: Helena, Anna, Malin, Lillalo, Mårten, Fridurt och Johan

Lång dag ..

En lång dag börjar närma sig sitt slut.. Innan jag gick o la mig inatt så kollade jag fröken ur på nätet, så jag visste vad tiden skulle vara.. Sen så vaknade jag upp vid nio när klockan ringde, ganska så bakis.. Ställde mig i duschen för att vakna till.. Efter duschen så kände jag mig väldigt fräsch faktiskt, mot omständigheterna.. Klockan tio par det iväg till simhallen med Charlotte..  Vi simmade våra 40 längder o sen så åkte vi hem.

Vid tre snåret så var det dags igen, då samlades vi alla för att åka till birsta city.. Shopping center utanför stan där bla Ikea finns.. Knallade omkring där o tittade i affärer, men köpte igentligen inget skoj.. En ny stekpanna bara..O så åt jag på McDonalds! Det var väldigt efterlängtat, var inte igår..

Väl hemma så var det filmkväll med gänget för att se "Ratatouille". Den var superbra o väldigt fin.. Rekommenderas varmt! Nu börjar snart en annan bra film på kanal sex, nämligen Alien återkomsten.. sweeet !

Imorrn är det måndag igen...


Hemma nu..

Nu är jag hemma.. Kollar på klockan.. 0523, eller vad är klockan igentligen ?? Dags o ställa om klockan eller är den redan omställd automatiskt.. Ush vad jobbigt det blev.. Var väldigt svårt o skriva blogg så här när man är lite onykter också.. Har som sagt varit ute o svirat lite under kvällen.. Så blir många suddningar o många felstavningar som måste rättas till innan denna publiceras..

Var hemma hos jimmy o game:ade o drack diverse öl o vin i alla dess former.. Spelade guitar hero som är jättekul bla, drack ful öl o drack röd vin. kvällen var som gjuten. jag jimmy o peter.. Vi hade jätteskoj, framåt 24 knallade vi ut på staden o tog oss några öl på skeppsbron ?? kanske det hette.. sen så blev vi så rök sugna så vi gick hem till jimmy för att hämta cigaretterna.. Sen så hamnade vi på o' leareys! Vilket var mer som en nattklubb än en bar vilket var överakande för mig som aldrig varit här... Riktigt stort o mysigt var det allt.. Så nu är jag hemma, ska upp snart, när ska jag gå upp ? vad är klockan? när ska jag ställa klockan? vet personen jag ska träffa att det är dags att ställa om klockan? Är det bättre att anta att hon inte gjort det eller att hon har kommit ihåg det.. Det ska jag fundera på ett tag nu... Sov gott..

Här kommer några bilder från kvällen..

Jag försöker lära mig spela gitarr, lagom glad...






Vilkan handföring..








Peter jammar.. samman bitet..



Jimmy kör elit stilen o står upp !



Bra där Giffarna !

Idag blev också giffarna klara för allsvenskan! Guud så bra, kan jag gå o se på allsvensk fotboll nästa säsong !! Jippi !! Men saknar fortfarande nån som vill gå med mig...

Nu ikväll så ska jag hem till Jimmy o dricka lite öl o ha lite trevligt.. Märks var det hela slutar..

Ha en trevlig lördagskväll !


Broder..

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN !!!

Min bror fyller 25 idag.. Med pompa o ståt.. Önskar jag kunde vara i norrköping o fira honom, men får spara det firandet till jul helgen istället.. Saknar dig bro' .. Hoppas att du får en suverän dag!

      
                   Brorsan Jimmy, när han var här o hälsade på i somras..
image18



Fredag kväll..

Här sitter jag o diggar till lite.... va fan det nu är... nåt riktigt poppigt på radioseven.. Disco klang så det förslår..  "You kept me waiting for soo long.." sjunger hon.. umpa umpa umpa !! Samtidigt så ligger hamburgarna i pannan o steks på tillsammans med lite makaroner som blev över på lunchen igår.. Stekta makaroner är lite underskattade alltså..

Denna o lyxiga middag får man äta idag, när man idag på jobbet tog sig ner till pizzerian på lunchen..  Pizzan på Gonzalos är ju helt enkelt suverän! Nästan så att den slår pizzan som man nästan blev beroendo på när man bodde i norrköping.. Är det den bästa pizzerian i sundsvall ni som vet ??? Få höra folkets röst..

Har också hunnit med o varit på gymmet efter jobbet, kört ett pass triceps o ben.. Så efter jag har ätit så blir det väl en film o en öl TILL kanske... =)

Vad händer annars i helgen då.. Ja jag vet inte riktigt.. Ska åka till birsta city på söndag nångång iaf o gå o titta lite på Ikea.. det är alltid skojsigt !

Här är en lite höst bild från promenaden hem från pizzerian idag..

image17

Försovit mig..

Imorse försov jag mig... :( För första ggn sen jag började min praktik i juni.. Ändå så pratade jag med Helena det sista jag gjorde innan jag somnade, men ändå så glömde jag att ställa mitt alarm.. Usch ja! Dåligt! Tycker inte om o göra sånt.. Idag var det ganska så viktigt att vakna för Jens o Anneli, dem som annars brukar öppna till företaget var inte här idag... Illa !! När klockan var 0815 så bankade det på min dörr, där stod Peter o tyckte jag skulle vakna..

Annars så har jag jobbat som vanligt idag, gått ganska så bra faktiskt.. Efter jobbet på torsdagar så brukar det vara simning som gäller men det var så månag som inte ville idag, så blev inget idag.. Då funderade jag på om jag skulle till gymmet istället, men att ta sig ner till gymmet när det redan är mörkt ute alldeles ensamt är inte alls så skojigt.. Så jag satt här o funderade, när Charlotte kom med förslaget, pizza kanske ?? Klart sa jag! Så vi tog oss en pizza o satt här hemma o såg på tv.. Calzone blev det idag.. Charlotte bjöd idag.. För jag har väldans dåligt med pengar just nu, fick inga från CSN.. Eftersom vi är mitt inne i ett period byte.. ungefär som vid jul, men jag har ju tidigare lagt mina perioder, så jag har mitt nu.. Så tar väl några extra dar kan jag tänka mig.. men är ju lite sunkigt!

Imorrn är det FREDAG !!!!

Efterfrågades bilder på mig i badbyxor, men eftersom jag inte var o simmade idag så blev det ingen bild, men lägger in en gammal bild från när jag var i spanien för några år sen.. Hoppas den duger så länge.. Den som väntar på nåt gott..

image16

Pain is temporary..

Satt o funderade igår vad man tänkte på när man cyklade spinning.. Sitter givetvis o hämtar kraft från en viss herre vid namn Lance Armstrong! Världens bästa cyklist genom tiderna! Ganska ofta som jag hämtar inspiration från honom faktiskt.. Och inte helt otroligt.. Här har ni lite fakta om denna otroliga man !

Vid en ålder av 25 (1996) var han en redan etablerad proffs cyklist o hade vunnit en del tävlingar.. Vunnit bland annat blev han världsmästare 1993.. Då blev han diagnosterad "nonseminomatous testicular cancer", cancern hade redan spriddit sig till hjärna o lungor.. Läkarna gav honom som mest fem år kvar att leva.. 4% att överleva.. Men det tänkte inte han gå med på.. Tre år senare (1999) vann han världens tuffaste cykel tävling eller kanske tom världens tuffaste sport evenemang, "Tour the France".. 22 dagar, o vanligtvis längre än 3000 km, runtom i frankrike.. Sen vann han denna tävling sex år till i rad ! Vilket ingen annan människa gjort nånsin tidigare.. Första tour the france var 1903, så den har några år på nacken.. När han cyklade i mål som vinnare den sjunde ggn (2005), så la han cykeln på hyllan.. Sluta på topp! Han lyckades också vinna brons på Olympiska spelen 2000.
Förra året sprang han dock New York maraton på under 3 timmar.. Han har också startat en cancer fond för att hjälpa o samla in pengar för att kunna hjälpa folk med cancer.. LIVESTRONG heter den, o dem som känner mig vet säkert om den.. www.livestrong.org

"Pain is temporary, it may last a minute, or an hour, or a day, if i quit, however, it lasts forever."
-Lance Armstrong is a true motivation for anyone who needs their spirits lifted.

LIVESTRONG !!!!



Fruktansvärt bra film om inspiration !




Cykel tävling när det är som bäst..




Ett montage av många hopklipp av lance..




Phuuu..

Har just kommit hem från ett hårt spinning pass, let av Charlotte.. Är en liten ny grej på badhuset där dem börjat med spinning o Charlotte körde som sagt sitt första ledar pass idag.. Det var riktigt skoj faktiskt !! Hon var jätteduktig som ledare för passet, dock är det lite svårt o höra vad hon säger ibland med hennes skånska.. =) TACK CHARLOTTE !
Perfekt träning o få igång hjärtat, har ju blivit lite dåligt med det eftersom man inte tränar så mkt innebandy och fotboll längre.. Fast jag fortfarande vill det väldigt mkt.. Så nu är det ju iaf motions pass tre ggr i veckan, spinning mån, simma, tis o tors kanske.. sen blir det väl gymma tre ggr i veckan osså.. Det låter som ett hel gjutet schema faktiskt !

Vad händer annars då? Ja det händer inte mkt, jobbar o står i.. Har väldigt ont om pengar just nu faktiskt, tors kommer nya.. =) Inatt hade jag väldigt svårt o sova, vet inte varför riktigt.. Mkt som snurrar i skallen kanske..
Så jag gick upp o spelade Zelda på wii :n, kom väl i säng typ runt 0400, sen ringde kl 07.. Perfekt, skapligt trött jag var dådå.... Kommer att bli alldeles döööd imorrn.. Som sagt tisdagar är sämst..

image15

Zelda, twillight princess..


Nu ska jag hoppa in i duschen.......

Skallebank..

Jag förstår inte riktigt, på lördagen när man äntligen får sova ut, så vaknar man med huvudvärk.. Är andra lördagen i rad nu.. Varför detta ? Sover jag för mkt ? Men sover ju bara till dess att jag vaknar.. 1120 idag. Är väl inte för länge om det är första ggn man vaknar då.. Hoppas att det inte fortsätter såhär, får börja ställa väckarklockan på helgen också kanske.. Så idag har jag bara tagit det lugnt o slappat.. Hade inget kaffe när jag vaknat, så fick låna lite av Peter, så satt vi här o drack kaffe.. Spelat Zelda på wii, har klarat första "Dungeon" nu. Fått bumarangen.. =). Så har jag tittat på Blades of Glory.. Den var ju inte så bra som jag hade trott.. Nu så här på kvällen så trodde man det skulle vara nån bra film men inte det.. Så får väl ta mig an nästa palats i Zelda då.. =)

image14

Jimmy o jag tar oss en fika..



Pizza, men ingen cola..

Igår var det övertid på jobbet.. Slutade kl fem gick hem o åt o vilade lite sen klockan sju så var jag o gullden tillbaka på jobbet.. Gick ganska bra faktiskt.. Runt 23 var vi så trötta så då fick det vara bra med jobbandet.. Rätt hem i säng bara..
Ingen speciell anledning till att jag jobbar över, trivs med jobbet o det är roligt o det finns mkt att göra så..

Så idag så har det jobbats också förstårs, efter jobbet så var det simning som stod på programmet.. kom vid 1915 ungefär, tänkte att jag skulle simma till kl 20.. Efter ett tag så var det bara jag o en till i motions simnings delen.. En sim fil var.. =) Vad sköönt, äntligen så kunde man simma i sin egen takt.. Shiit vad jag simmade alltså !
La av vid 2010 då fick man hoppa från de höga trampolinerna när det var så lite folk kvar.. Så då hoppades det ett par ggr innan det var dusch o bastu som gällde..

På vägen hem så stannade vi till på pizzerian o beställde med oss mat hem.. Blev en kebab pizza.. Men har fortfarande inte druckit cola på jätte länge nu.. Jens frågade varför jag har slutat dricka cola när jag ändå dricker Jaffa, kanske ni också undrar.. Så jag ska allt berätta! Cola är som en drog för mig.. Det är ju bara så fruktansvärt gott! Så då köper jag o dricker typ en liter cola om dan, nu dricker jag typ en jaffa när vi äter ute.. Annars så är det vatten, saft eller mjölk som gäller..  Nu är jag tröttili trött !

Tack för att ni har kommenterat lite mer !! Har haft mååånga läsare idag upenbarligen.. Då blir jag glad !

image14
Lite höst färger här i Sundsvall, (men nu mer så ligger väl alla blad på marken..)




Fler bilder..

Jag har fått instruktioner om att det är alldeles för få bilder här på min blogg.. Ska skärpa mig o försöka att få in mer bilder på allt som händer runt omkring.. Då kan jag allt hoppas på att ni kommer att kommentera mera! =)
Igår måndag så var det jobb o gymmet som vanligt, och idag har det varit jobbet o simhallen.. Grymt skönt o simma alltså.. Men var ganska mkt folk så gick knappt att simma i sin egen takt, allt medan många av de andra hoppade o lekte.. Jag, anneli o charlotte envisades med att simma våra 40 längder. Men blev nog något mer än 40 längder tror jag..

Nu såhär på kvällen så har jag tillagat makaroner o stekt korv.. mumsigt! Men lagar alltid alldeles för mkt mat, blir ett par matlådor.. Har också sett senaste avsnittet av Heroes, alldeles förträfflig serie alltså! Nästan den ända serien jag följer numera.. Vill se andra serier också.. men tar mig aldrig tid riktigt.. Känns lite som slöseri på tid.
Imorrn är det tänkte att vi ska ta o jobba över lite.. några extra timmar ska allt gå bra..

Har också lagt in länkar till Helenas och Charlottes bloggar lite längre ner på sidan..
Underbara tjejer! Tack för att ni finns!

Tennis i vardags rummet..

Denna dagen har varit väääldigt lugn o skön.. Nästan så att jag fått lite tråkigt..
Har städat lite, softat i tv soffan.. Snackat med folk på nätet, surfat runt lite..

Sen på eftermiddagen när tennisen var slut så vissta jag inte vad jag skulle pyssla med, så jag frågade peter om jag kunde få låna hans Nintendo Wii för att lite lite.. O det gjorde jag, så nu har jag spelat tennis o golf som bara den här i vardagsrummet.. Har inte haft sönder nåt än när jag har viftat runt här.. Har ju inte världens största vardagsrum direkt.. Men det går alla tiders.. Ni som inte har spelat wii, rekommenderar jag det skarpt !! Är roligt o spela med en vän! O sen så finns ju senaste Zelda spelet till wii o det sägs att det ska vara super bra, så tänkte spela igenom det..

Imorrn är det måndag igen.. Guud så fort tiden går alltså.. Nu tänkte jag se på Colleteral på tv4..

Haoudi

Godmorgon..

Vaknade nyss... kl 1230.. suck.. vill inte sova så länge juuu.. Men blev ganska sent igår som ni kanske förstår..
Vi promenerade till Per som uppvärmning, det tog 1 timme 23 minuter.. Var ganska så skönt faktiskt.. Sen så blev det nåt andra världskriget spel i ett par timmar som inte alls var så roligt.. Mat på pizza city o sen så blev det talisman resten av kvällen.. Klockan 3.30 ungefär var vi klara.. Då stod Per som segrare.. Suck, jag var nästan den ända som hade kunnat ta honom när han höll på o vinna, men jag var feg, så då dog jag istället.. ja ja, man lär av sina misstag! Nu ska jag dricka kaffe o göra något absolut meningslöst eftersom det är söndag.. Se på tennis finalen kanske..

Ill be back !

Fantastiskt med helg..

Först vill jag ta tillfälle att gratulera Malin till gravidteten.. Är så glad för din skull ! Du har kämpat länge, men äntligen hittat rätt i livet.. Du är verkligen värd detta.. GRATTIS !!

Skönt med helg är det iaf.. Lördag, sov till framåt 11, var behövligt.. Lördagar får man göra sånt man inte annars orkar.. Plocka ordning på tvätten, städa, diska, bädda nytt i sängen.. Samtidigt som man lyssnar på M J 's alla list ettor.. Fantastiskt vad bra! Sånt budskap han har i sina texter alltså..

I torsdags kom första snöön.. Redan! Hur ska denna vinter bli.. Det ligger faktiskt kvar lite på gräset än idag..

image10image11


Nu ska jag duscha o göra mig iordning, för ska sen ta mig hem till Per där vi ska ha oss en liten gaming dag/ kväll!
Ha en trevlig lördags kväll !

Min film på youTube..

Fick just höra att powerhouse ( skolan jag går på ), har lagt ut filmen jag gjorde i våras på youTube.. Det är alltså en film med massa spel som vi har programmerat på skolan..
Det är ju liiiiite coolt.. Den är 10 min lång o är alltså olika skol projekt som vi har gjort.. 
Det står under varje presentation vem som har gjort spelet.. Jag har alltså klippt ihop filmen o valt musiken.. Och givetvis varit med o gjort några av spelen..
Håll till godo!


GAMESHOW 2007

Dubbelklicka för att komma till youTubes sida o se den i fullscreen!

Finns fler coola filmer här:
http://www.youtube.com/user/PowerHouseTV
(rekommenderas "Path To Heaven")

Ny....

Ny tränad, ny ätit, ny duschad...
Jag är ledsen att jag sällan skriver.. Har nog fått mig lite skriv kramp..
Händer ju inte speciellt mkt med livet.. Programmering o gymmet, det är inte speciellt intressant o skriva om..

Kalas kväll..

Idag har vi haft kalas hos Jens. Han har ju som sagt fyllt år i veckan. Började med att han ringde vid tolv o undrade om jag kunde brygga en termos med kaffe o ta med, för eftersom inte han dricker kaffe så tänkte han helt enkelt inte så mkt på att köpa kaffe.. Dels att han trodde att han hade det hemma. Det fixade jag såklart! När jag dök upp där strax efter två tiden, så var där redan lite folk, dem höll på o göra tårtan fortfarande.. Jens har varit så duktig o gjort sin egen tårta! Dock hade han försovit sig så att han hade blivit lite sen. Men goood blev den... Chokladbottnar, bananer o jordgubbar o mellan lagren, choklad glasyr uppepå och jordgubbar o lite grädde för syn skull... Jättefin, o jättegod !! Duktigt Jens!

image10
Jens super smariga tårta..


Vi åt tårta, drack kaffe o hade det jätte trevligt .. Sen spelades ett parti Rappakalja, som nog var det snabbaste i världshistorien.. Anneli vann såklart.... Efter det så gick en hel del folk hem, men några var vi kvar, som du satte igång o spelade det jätteroliga brädspelet Talisman som ni kunnat läsa om tidigare här.. Det var lite klurigt eftersom jag var den ändå som inte hade spelat det förut.. Men efter många timmars spelande (nyligen) så var det bara jag o Jimmy kvar.. (Då hade jag hållit mig ganska osynlig genom hela spelet), men tills slut så fick han också mig, så jimmy vann!
Anneli åkte ut först för ovanligheternas skull ! Mitt i det hela så beställde vi hem pizza från BiteLine o smaskade i oss, o lekte lite med en annan present som Jens fick, nämligen hans jätte mini radio styrda helikopter.. Den var super cool, dock lite svår att kontrollera.. Grodan (Annelis katt) tyckte den var hemsk, samtidigt som han var förundrad vad det där var för flygfä..

Nu kom jag hem nyligen, efter en lång o trevlig dag..
Imorrn så ska det bara slappas, för det är ju söndag !!!!
Sen så kommer Charlotte hem också.. =)

Dagens leende:  - "Snacka om att trimma... =) "

Simmat..

Dem senaste dagarna är som vanligt, jobba, träna..
Men igår så åkte vi ner efter jobbet o skulle köpa en present till Jens, vi visste redan typ vad vi skulle köpa så det var bara leta var det fanns.. Vi hittade en jättefin fondue gryta på Cervera, som inte alls var så dyr.. Så en sån blev det! Vi blev ju så förtjusta i sån dära när vi var bjudna på mat hos Charlotte, o hon bjöd på smällt choklad o frukt som man doppar i där.. Jättemumsigt! Så en sån ville jens ha! Han blev jätte glad idag när han fick den! Efter vi handlat så tänkte jag gymma, men efter en halvtimme av seg draget tränande så gav jag upp.. Hade absolut ingen energi kvar i kroppen, hade ju inte ätit sen lunch.. Så jag ringde Peter o så gick vi till Subway istället.. =)

Idag har Jens som sagt fyllt år.. Så det har varit lite lojt på jobbet idag.. Jens fick också ett brädspel, Talisman, som verkar jätteskojsigt. Det är ett ganska gammalt spel som inte funnits att köpa på länge, men nu har en nyutgåva kommit.. Det är lite rollspels aktigt, men ändå inte, liksom. Ska bli roligt att testa! Ni kan läsa mer på: http://en.wikipedia.org/wiki/Talisman_(board_game)

Efter jobbet idag runt sju så åkte vi alla till simhallen o simmade.. Det var super skönt! Jag simmade 40 längder.. Nice! Men dem andra simmade bara ett litet tag, sen var det hopp o lek för hela slanten! Det gjorde ju jag också såklart senare.. =) Nu är jag jättetrött av all simning och hungrig, ska kasta in några potatisar i ugnen. Sugen på pommes.. Sen blir det nog sovdags tidigt.. Imorrn är det ju fredag !!!

Ingen bra tisdag..

Tisdagar är bara förjävliga.. Inte alls roliga.. Måndagar funkar för då är man fortfarande pigg eftersom man sovit så mkt under helgen.. Men tisdagar är för illa alltså..

Allt som vanligt här.. Jobbar om dagarna och åker sen till gymmet direkt.. Sen om kvällarna blir det mestadels lugnt.. Se på nån sport på tv eller nåt.. Igår var det premiär för innebandyns säsong.. Tv4 sport sände premiären mellan dalen och täby.. Dem har infört ett nytt sätt att se innebandy på, kameran är placerad bakom ena målet, som i tennis ungefär.. Jag var skeptisk innan att man inte kommer att se tillräckligt.. Men blev överaskad, det var ju helt enkelt lysande! Man blir mer med i matchen, kameran slipper fara fram o tillbaka hela tiden..Matchen slutade 7-7 . =)

Idag skjutsade jag Charlotte till tåget, hon ska åka hem till skåne i en vecka.. Skönt för henne o få träffa sin familj o pojkvän.. Tråkigt för mig dock.. Hon är en riktigt bra vän! Hon förgyller mina dagar.. =)

Inte nog med det, fick också alldeles nyss veta att en annan god vän ska åka till Tyskland i tre veckor.. Hur ska jag klara mig utan dessa.. :( Får väl överleva på nått sätt..

Är lite stolt över mig själv faktiskt. För det första så har jag tränat två dar i rad utan att charlotte drar med mig.. Pumpade cykel däcken igår osså så nu är det full rulle.. Fem minuter ner till gymmet, 12 min hem uppför..
För det andra, så cyklade jag idag också även fast jag har hand om charlottes bil när hon är borta..
För det tredje så ställde jag mig på vågen på gymmet idag.. Sist jag vägde mig ordentligt var väl förra sommaren tror jag.. Då vägde iaf 76 kg även fast jag tränat ganska mkt då, vilket betydde att jag knappt gått upp nått.. Men det är ju inte förrän nu på senare året som jag tränat riktigt hårt.. Men iaf.. Idag vägde jag 84 kg.. =) så lite muskler kanske man får.. För det tredje så har jag inte druckit coca cola på två veckor nu, om inte mer.. Cola beroende som jag egentligen är.. Duktig jag är.. hehehe..

Har skaffat väldigt snabbt internet juuu.. Går helt sjukt snabbt med 100 Mbit.. Men vet inte om jag behöver det, har jag kommit fram till nu.. Vore kanske bättre att jag la pengarna på att skaffa dem tv kanaler jag vill ha istället, för det är ju sport jag vill streama ju.. Kanske bättre lägga pengarna på att köpa in Viasat sport och Canal plus sport.. men tror det kan bli massa extra kostnader då.. Behöver fundera på det.. Vad tycker ni ???

Nu måste jag sätta igång o städa lite.. Ser för illa ut här hemma..

Hejs svejs!