MJ !!!! :D

Eftersom att jag skrev att jag har börjat köra hårt med träningen för drygt en vecka sen, så tränade jag nästan ingenting förra veckan. Charlotte hade åkt hem ett tag så jag saknade stöttning o nån som drar i mig.. Men men.. Idag var det spinning som gällde iaf.. Charlotte körde hårt med oss även fast nån hade snott hennes cd skiva med musiken till passet, så hon fick improvisera hela passet med nån skiva hon inte hade en aning vad det var på.
BRA GJORT !!!

Förövrigt så råkade jag titta lite på guldbagge galan som pågår just nu på tv, och en tanke slog mig. Hur är det möjligt igentligen att idrotts galan var SÅÅÅ mkt större, glamorösare o intressantare.. Är verkligen svensk film sååå dålig o varför går det inte att få den att växa..


Btw så har jag läst att Michael Jackson snart ska släppa nytt album.. Finally! Me like!
Det är 25 års jubileum av hans helt suveräna album "Thriller", så han ska släppa det igen, men alla låtar är ny inspelade o sen så är det några nya också givetvis. Han har tagit hjälp av några av dagens stjärnor för att göra nytt intryck på låtarna, bla Akon, Kanye West och Fergie. Om ni tycker er känna igen vissa sound, kan det bero på att Rianna har haft med en del samplingar av denna orginal låt i sin smashhit "Don't stop the music". Om ni inte visste det.. :D

Här kan ni lyssna på nya låten:
länk
Nya låten kommer börja spelas automatiskt.


Xoxo


Träningen är i full gång..

Denna vecka har hård träningen påbörjats..
Har gymmat twice, spinnat, simmat, åkt skidor.. Allt på en vecka! Låter liiiite bra. har också börjat promenera 3 km på morgonen innan jobbet. Vilket blev tre ggr denna vecka, var tänkt fem, men men... Tog dessvärre inga kort när vi var ute o åkte skidor idag. Men det var en underbar dag, 4 minus och sol. Nu spårade skid spår efter snöfallet inatt! Så åkte här från mig upp på berget på södra o sen ner igen en annan väg, det var hur jobbigt som helst. Måste säga att skidåkning är helt klart den bästa motions träningen som finns. Simning är nästan lika jobbbigt. 

Jag har ett litet problem, jag kör inte direkt efter ett schema på gymmet. Vill träna efter ett schema, men sen å andra sidan så tycker jag att man blir så låst till just dem övningarna då.. Kanske kan man ha olika scheman o variera övningarna i dem hej vilt. Vad säger ni där ute.. Har ni några bra tips på gym scheman ? Vet att det finns folk som tränar som läser detta.

Har idag också formaterat om datorn o installerat om allt. Kände att det var dags nu, den började bli lite trög. Men nu jäklar går den som en klocka! Imorrn börjat en ny vecka med jobb o träning, se om man kanske hinner med lite nöje också... :P


XoXo

Länge sen..

Var länge sen jag skrev här nu.. Har ju varit nere i Norrköping över jul o nyår..
Hade iofs kunnat skriva även fast jag var där.. Men nu är jag tillbaka i Sundsvall
(kom hit på nyårs dagen iofs). Och allvaret har börjat! Denna vår kommer att bli väldigt fulltecknad o orolig. Pga att jag har såååå mkt att göra, plus att jag inte vet hur det blir med pengar framöver..

När jag var nere i Peking så hände en del grejer, givetvis så träffades en massa vänner o festades livligt ! Har en del bilder som kan sammanfatta det mesta...


Mini jul




Julen


Bror / brors döttrarna



Juldags fest



Gamla o nya vänner



Nyår



Livat värre som ni ser, det sammanfattar den senaste tiden ganska så bra..