Avbeställ telefon katalogen för miljön !

Hallååå ! Är det nån som använder sig av telefon katalogen än idag??
NEEEJ ni använder väl internet antar jag..

Så avbeställ telefon katalogen nu för miljöns skull !

Klicka
här !


Förövrigt så var det -11 imorrse när jag vaknade.. Hhwwuuuuggghhhaaa!


Illa..

Som ni kanske har förstått så har det inte alls varit nå väder för snögubbe byggande. Och den stackars tjejen står där o fryser...Det är illa! :( Men men så fort vädret tillåter så ska vi allt göra henne fin! Förlåt för fördröjningen..
Kanske ska göra som tv4, lämna för reklam i filmen o sen så efter reklamen så sätts en ny film på.. Men, var tog slutet  på filmen som höll på vägen.... =)



Avslutat..

Jaha då var omröstningen avslutad då.. O dessvärre så blev det ju oavgjort! Så att jag får väl avgöra omröstningen då eftersom jag inte har lagt nån röst än.. Och jag röstar på att det är en hotting brud !!
Så nu kan vi äntligen göra klart den o se vad hon säger själv..

Var det rätt som vann nu då ??

Bestäm könet..

Efter vilda disskutioner o nästan slagsmål, så var det helt omöjligt att bestämma vilket kön snögubben har.. Så då frågar man folket. Är snögubben en kille eller tjej ?? Gör din röst hörd och bestäm vad det är.. Titta på bilderna o döm själva.. Ni har två dygn på er, sen så frågar vi snögubben själv vad han/hon heter... Sätt lite fart nu !!


Äntligen!

Äntligen fick den halv sjuka snögubben ett huvud. Han tackade så glatt med den mun som han inte har än. Men vi såg i hans ögon att han blev oerhört rörd av händelsen.. Ögonen som han inte heller har än..
Men vädret är lite förädiskt för honom.. Det är plusgrader ena dagen, men nästa är det minus .. så vi får se hur han mår imorgon när det idag är plus grader igen..


Robin jobbar på huvudet hans..



Sådär ja, på plats..



Titta så glada dem är tillsammans.


Imorgon fortsätter projektet med att hans ska få nåt att se med nått att lukta med och nåt att prata med..
Då kommer han väl att bli så rädd då han ser oss, så han kommer att springa sin väg.
Frågan är när man ser dessa bilder, är det en han eller en hon???

Hur ska detta sluta? Missa inte det sista avsnittet imorgon!

Snögubben sjuk..

Idag har det varit plus grader ute.. Då mår inte vår käre vän snögubben så bra. Då smälter han sakta bort i värmen. Vilken tur då att han inte är medveten om sin existens än då han inte har fått nåt huvud än.. Men får verkligen hoppas att han överlever tills på måndag alltså! Så att vi kan avsluta vårt arbete.. Spännande fortsättning följer..



Annars så händer inte mkt i helgen.. Jobbar faktiskt! Jobbade 0845 - 1800 idag. Och imorgon blir det väl inte lika länge direkt.

Ikväll är det ju fotbolls landskamp, Spanien - Sverige! Heja Heja !



Bygget uppskjutet..

Idag blev dessvärre byggandet av snögubben uppskjutet på obestämt framtid..
Det är nämligen så att extrema väder förhållanden har gjort att det inte är möjligt att bygga på snögubben för tillfället.. Är alldeles för kallt tyvärr.. Men får hoppas att byggnationen återgår till det normala snart igen. Får ursäkta förseningen av nästa avsnitt, men hoppas att ni har förstående för detta.. Fortsättningen följer när vädrets makter tillåter..



Del 2

Här kommer del två i det spännande snögubbe bygget.. Idag monterades kroppen dit..
Den blev så tung så vi fick hjälpas åt att lyfta den.. Robin tog i för kung o fosterland ensam först, men blev helt utslagen av tyngden..

image33
Jag är på väg för att hjälpa Robin att lyfta. Här är han helt slut efter första försöket..



image32
Sådär ja..

Frågorna är många.. Hur ska det hela sluta i snögubbe byggandet.. Kommer den att överleva natten, o kommer Robin att ha ork att bygga färdigt sin skapelse.. Hur hög är igentligen tre äpplen höga ?? Följ den extremt spännande fortsättningen endast här på min blogg..

Mer snöö..

Jaha då var det måndag igen dags för en ny vecka.. Härligt!
Har inte gjort så mkt i helgen.. Bara tagit det lugnt.. Spelat Talisman med gänget, men vann inte som vanligt..
Men famför allt så har jag klarat av Zelda spelet ! Finally! Väldigt bra spel måste jag säga.. Ett av dem bättre på senare tid, men på fredag kan det komma att bli ner petat av nya Mario Galaxy som tydligen ska vara nåt extremt bra!


Bilden tagen på tvn..


Sen så har det ju snöat lite i helgen osså....

Söndag kväll..


På lunchen idag så passade Robin på att påbörja bygget av en snögubbe !


Snööö..

Fredags morgon på väg till jobbet..

image26

Robin tillbaka !

Idag var Robin tillbaka på jobbet efter två veckors sjukdom! Det var trevligt att han var tillbaka..
Han gjorde väl ett byte då, för idag skjutsade jag Charlotte till tåget.. Hon ska åka till skåne..
Var lite tråkigt tyckte jag.. Men men hon är ju bara borta till på söndag.. kanske jag överlever... =)

Annars så har jag varit på gymmet idag, o tränat armar o mage.. Det bara kryllade av fina flickor där idag, vet inte vad det var på gång.. Var ju nästan så man inte ville gå därifrån.. Till slut så kom jag inte på några fler övningar att köra så var bara att knalla hem då... Hoppas det är lika gått om brudar nästa gång... =)

Varit minusgrader hela dan idag... Vintern är väldigt nära nu alltså..
Nu är det nästan så att jag vill att det ska komma massa snö, så man kan åka lite längd skidor nångång..
Det var säkert tio år sen jag åkte.. men ska bli väldigt roligt.. Får väl önska mig ett par skidor i julklapp kanske... ;P

Måste väl skriva nåt om Liverpools seger igår... 8-0 !!!! Vad säger man om det.. Fantastiskt!

Nu är det dusch o läggdags som gäller..


Ny duschad..

Just kommit ur en lååång dusch, vilket var super skönt! Har varit o kört ett väldigt hårt spinning pass.. Fantastiskt skönt! Bra peppat där instruktör Charlotte! Är så härligt när svetten bara dryper om en, då vet man att man mår bra!

Spinning är en nyfunnen träningsform för min del.. Tack vare Charlotte som jag börjat. O tycker det är jätte roligt!
För er som inte har testat det så rekommenderas det starkt..

Såhär står det på wikipedia om spinning:

"Spinning är en form av träning i grupp på stillastående motionscyklar. Spinningcykeln har ett tungt svänghjul, framtill. På hjulet sitter en bromskloss kopplat till en regleringsskruv. Motståndet regleras utifrån individens styrka och kondition. Spinninginstruktören har förberett ett spinningpass med musik och leder gruppen genom träningspasset med varierande pulsnivåer. Med motståndets hjälp simuleras cykling i ett landskap med mer eller mindre branta upp- och nedförsbackar. Tempot i musiken bestämmer intensiteten i cyklingen. Motståndet väljs individuellt efter förmåga, därför är spinning en träningsform där både nybörjare och erfarna spinnare kan delta i samma träningspass. Det är en effektiv träningsform för hela kroppen, med fokus på rygg, mage och ben. Spinning är skonsamt för knäna, eftersom de inte utsätts för stötar."

-----------------------------------------------------------------------------------------------




Här en annan som tillbringade åtskilliga timmar på typ en spinning cykel.
Dock var nog Lance Armstrongs pass bra mkt hårdare o mer dokumenterade... =)


Vad har hänt annars... Folk blir sjuka till höger o vänster tycker jag.. Men jag har hittills klarat mig, väldigt sällan jag blir sjuk faktiskt. Såg som sagt på Star Wars i helgen, vilket var mkt trevligt!
Härlig mix av dem nya o dem gamla filmerna.. Tycker någon av dem nya filmerna är den bästa som film sätt. Men dem gamla filmerna har ju en speciell känsla o status.. Vilket ger en känsla som är svår att slå..
När jag inte har sett på film så var jag o simmade igår, vilket var ett nerköp.. Kom lite sent dit så då han lek o plask tiden börja.. Då gick det inte att simma alls, bara välde in med barn!

Imorrn så är det jobb o gym som gäller (hoppas jag).. Sen är det Champions League fotboll på tv..

Nu ska jag fixa lite mat...



Bojkotta Halloween!

Är det nån som vet var Halloween helgen kommer ifrån som den ser ut idag? Givetvis från USA.. Här i sverige har man bara haft alla helgons dag förut, o det har inte alls varit som det är nu.. Så här står det på wikipedia..

Historia
Seden att fira helgon och martyrer på olika specifika dagar uppstod tidigt inom den kristna kyrkan och snart även behovet av en samlingsdag för mindre betydande helgon som inte fått en egen plats i kalendern. Därför infördes en "Alla (övriga) helgons dag" för dessa. Inom den Ortodoxa kyrkan sker firandet inte på hösten utan första söndagen efter pingst, och även inom den Katolska Kyrkan tycks detta ursprungligen ha skett på våren. Sedan 700- eller 800-talet har dock firandet varit knutet till den 1 november. En koppling till mer allmän minnesdag över de döda uppstod också tidigt. Detta har rötter i förkristna keltiska traditioner och övertogs sedan av de kristnade germanerna. Man trodde att de döda i samband med sommarens slut och vinterns början återvände hem och behövde vägledas med ljus och eldar, vilket lever kvar i den moderna seden att tända ljus, smycka och vaka över anhörigas gravar. Inom den katolska kyrkan infördes på 1000-talet Alla själars dag den 2 november som en dag då man ska minnas sina bortgångna anhöriga. I samband med reformationen avskaffades denna senare helgdag, och dess innebörd kom istället att övertas av 1 november. Kyrkor runt om i landet håller även öppet för allmänheten under alla helgons dag för bön. Sedan 1983 ägnas också på nytt dagen efter Alla helgons dag i Svenska kyrkan åt de dödas minne.

Kopplingen till Halloween

Dagen före Alla helgons dag kallas allhelgonaafton eller möjligen alla helgons afton. I anglosaxiska länder firas denna dag som halloween - en förvrängning av det ursprungliga All Hallows' Eve - med barnupptåg av olika slag, en sed som under senare år vunnit viss spridning även i Sverige. Halloween firas på den ursprungliga allhelgonaaftonen, dvs. den 31 oktober. Kopplingen till Alla helgons dag har dock gjort detta datum något osäkert, och det förekommer på många håll att man istället firar halloween på fredagen före denna helg. Dock är Alla helgons dag en lugn och stilla familjehögtid för eftertanke och går illa ihop med "bus eller godis". Många rekommenderar att man gör detta på den faktiska dagen för Halloween, men inte på Alla helgons dag. Detta ses ofta som en mycket olämplig aktivitet just på denna dag och kan framkalla konfliker med grannar som inte uppskattar busande barn på en dag då man sörjer sina döda i stillhet.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Men männen/kvinnorna som har hand om sveriges pengar tyckte helt enkelt att det inte var tillräckligt med pengar i cirkulation i detta land.. Dem tittade på julen o såg vilket kommersiellt success det var där, sååå "Vi behöver en helg till, där man kan spendera massa pengar..
*Titta på USA, där tjänar dem pengar.. ", "Halloween ska vi ha!" Tycker inte om allt kommerciellt jippo kring denna dag, förstår inte.. Köp dittan o dattan. Varför det ?? För att Usa gör det så måste vi också göra det..
Jag o Gullden hade en lång diskution på jobbet om detta.. På radion hade en väldigt vis man sagt "Att vi svenskar, är proffs på att inte vilja vara svenska"! Vilket jag tycker är helt fantastiskt rätt sagt.. Vi får ju inte tycka om detta landet, för då är man rasist.. Bär man en svensk flagga på kläderna är man rasist, flaggar man svensk flagga så är man det, sjunger man national sången osv osv.. Varför blir det så här ? Jo för att vi skapar detta själva.. Vi tar bort att man sjunger national sången på skol avslutningar, tar bort att man sjunger national sången på idrotts evenemang.. För att det ska passa för alla! Men hallåååå, det är ju i sverige vi är.. O kommer man hit så får man ta seden dit man kommer... Är inte på nåt sätt rasist eller tycker illa om folk som kommer hit från andra länder, förstår bara inte just det här med att vi som är födda här, inte får vara stolta för detta land.. Nej uppenbarligen inte, för det har folket där uppe sakta men säkert sett till så detta landet inte ska vara svenskt längre.....
Klart att man ska sjunga nationalsången på skolavslutningarna !!!

Jag bojkottar iaf denna helgen med allt vad den innebär, o ska se på Star Wars maraton i helgen istället !

image23


Nu ska jag äta, innan vi drar igång med fösta filmen..

Ha en trevlig halloween för er andra..

Ganska många som läser..

Det är ganska många som läser min blogg om dagarna.. Det gör mig glad.. ligger på sisodär 10 - 40 om dagarna.. Sweeet.. Keep it up ! Skriv gärna o kommentera så man vet lite vilka det är som läser.. Bara roligt!

Idag har det jobbats som vanligt.. Försov mig imorse.. Igen ! Vad är det frågan om, jag brukar aldrig frsova mig juuuu.. Vaknade upp o såg hur ljust det var ute, "Shit vad jag har sovit.." men klockan var bara halv nio som tur var..

Jobbat o slitit.. gott riktigt bra idag faktiskt ! Så var utbildnings ansvarige på skolan o besökte oss idag o såg till så att vi skötte oss på praktiken.. Stannade ett tag o fikade med oss..  Sen så var det beskymmer alltså, skulle man styrketräna eller hänga med gänget o simma..  hmm har ju inte styrketränat på hela veckan, men kört två spinning pass, så styrka var ju det som behövdes.. men ensamvarg som man inte alls är, så hängde jag med gänget o simmade.. Kör styrke träning fre lör sön istället...
Shit vad skönt det var att simma då ! Känns att man börjar komma lite i trim alltså.. Kändes att man verkligen kunde ta i när man simmade.. Vem såg man mer där som låg o plaskade i vattnet då.. Joo Anna Karin Kammerling! Sweeet skapligt stort att simma banan bredvig henne liksom.. Hon var ju inte alls så vältränad... nej då! =) Hon har vunnit OS o VM medaljer i simmning för er som inte visste det.. Hon tränar tydligen här, för hon kommer ju härifrån..

Imorgon är det fredag jippi.. Då är det jobb o gymmet som gäller !! Sen så har vi även bokat in en Star Wars maraton igenom helgen.. I HD kvalite på Jens projektor.. Ska bli sweeet..

Nu måste jag göra klart filmen här... Berättar mer om den imorrn..